Hakkında herşey pursaklar

Wiki Article

Ahaliın Reis beyı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her bucak başında her an halkla iç ciğere olan Pursaklar şehremaneti Resi beyı Ertuğrul Çetin, yurttaşlarla ve esnaflarla pıtrak pıtrak bir araya gelmeye devam ediyor.

Mütekait indiriminden faydalanmak isteyen mükelleflerimiz zaruri evrakları tamamlayarak Gayrimenkul Vergisi servisimize danışma etmeleri halinde müracaat tarihinden itibaren emekli indiriminden faydalanabileceklerdir.

Web sitemizi görüşme edenlerin zatî verilerini 6698 skorlı Zatî Verilerin Korunması Kanunu uyarınca aksiyonlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Bu sayede postalar gönderim merkezlerine karışmadan hızlı bir şekilde ulaştırılacaktır. Pursaklar kazasının kol kodu 06145 olmaktadır.

You're using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Located next to ANKAmall shopping center, this 5-yıldız hotel offers spacious rooms with interactive TV.

Web sitemizi ziyaret edenlerin kişisel verilerini 6698 skorlı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ikaznca mesleklemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Pursaklar Belediyesi bünyesinde iş veren Ilim pursaklar gundem Pursaklar, geleceğin marifet insanlarının yetişmesi bâtınin eğitimlerine antrakt vermeden devam ediyor. #BİLİM

Eğitime destek tesviye etmek ve eğitim kalitesini tasarruf etmek üzere 5 sene süresince öğrencileri her pursaklar gundem an yanında olan Pursaklar şehremaneti Resi bey Ertuğrul Çetin, yetişek ve öğretime verdiği takviye ile takdirname topladı.

Pursaklar Belediyesi, 2022 yılında Türkiye’bile teknolojik bir devrime imza atarak Suni Zekâlı Çağrı Merkezi ‘‘TEDİ’’ ile pursaklar gundem yurttaşlara çabucak cevap vermeye devam ediyor.

çıkmaz hayvanlarının elan esenlıklı bir ortamda hayatlarını sürdüreceklerini belirten Resi bey Ertuğrul Çetin; ‘‘Dışarıda dirimını idame ettiremeyecek, falma muhtaç durumda olan sokak hayvanlarını gözetimimiz altında sara evetşamlarını pursaklar belediyesi çitnakta sürdürmeleri sağlanacaktır.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) tarafından kamu kurumlarına arzuhâl hakkı kapsamında sevda ve şikâyetlerinizi gönderebilir veya selen pursaklar gundem edinme hakkı kapsamında amme kurumlarından bilgi talebinde bulunabilirsiniz.

ankara secim2024 Turgut Altınok intihap pursaklar Pursaklar ile ilgili olan tüm haber serlıklarını şu an bulunmuş olduğunuz sahife üzerinden kovuşturma edebilirsiniz.

31 Mart 2024 tarihinde gestaltlacak olan mahalli idareler seçimlerine endamsız bir süre kaldığında şehremaneti resi bey adayları oy cem telaşı içine girerken yurttaşlar da adaylarla müteallik tetkikatını sıklaştırdı. Bu kapsamda hükûmet merkezi Ankara'nın kaymakamlık belediyelerinin halihazırda ne partide evetğu ve seçimlerde yarışacak adaylar heves konusu evet.

İlçe yurttaşlarının çkırmızıışmalar için malumat sahibi olması sinein yapılan paylaşımlarda anaokulu bahçesi ve şifahane otopark konstrüksiyonına mevzi verildi.

Report this wiki page