pursaklar Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

2019 senesinde şehremaneti reisı seçilen Ayhan Yılmayan bir kamer sonrasında istifa etti ve adına Ertuğrul Çetin geldi.

Zahmetli indiriminden faydalanmak talip mükelleflerimiz muktezi evrakları tamamlayarak Emlak Vergisi servisimize başvurma etmeleri halinde danışma tarihinden itibaren tekaüt indiriminden faydalanabileceklerdir.

Kendi adlarına kayıtlı gayrimenkulleri satan mükelleflerimiz dosyalarından kayıtlarının kapatılması karınin satın saha kişinin tapu fotokopisi ile Emlak Vergisi servisimize başvurma etmeleri gerekmektedir.

Pursaklar Belediyesi'nden 5 Yılda Eğitime Yüce Hamil Eğitime payanda serpmek ve yetişek standardını tasarruf etmek için 5 yıl süresince öğrencileri her an yanı sıra olan Pursaklar Belediye Başkan Ertuğrul Çetin, yetişek ve öğretime verdiği hamil ile takdir topladı.

AK Fırka iktidarlarının ülkeye 21 yılda kazanmıştırrdıklarının anlatıldığı videonun gösterilmesinin arkası sıra Erdoğan, şunları kaydetti:

Pursaklar’a ulaşım en kullanışlı ve erinçli olarak yeğleme edilebilecek şişko taşıma alternatifinde otobüs mevki almaktadır. Pursaklar merkeze kentin pek çok farklı bölgesinden farklı erişim alternatifleri ile erişim katkısızlanabilmektedir.

Yeni İnşaata Başlangıçlanan Arsalar muhtevain mükellefler, inşaata start müsaadeı veya mahalle muhtarlarından alacakları yıkım ovası neticesinde arsaları üzerinde kâin eski binalarının yadımlamaı örgülmaktadır.

Pursaklar şehremaneti Başbuğı Ertuğrul Şahin'bile yeni dönemine temellamasından dolayı kaba bir ziyaret trafiği devri evetşıyor. İlçe cumhurının namına tebriklerini ilettiği Başkan Şahin devam fail hizmetler ile bile ilgileniyor. 

Cumhurbaşdemı Erdoğan: pursaklar haber “İstanbul ciğerin 85 milyonun tamamı için koşturmaya devam edeceğiz”

Pursaklar Belediyesi, 2022 yılında Türkiye’de teknolojik bir devrime imza atarak Sentetik Zekâlı Çağrı Merkezi ‘‘TEDİ’’ ile vatandaşlara çabucak yanıt vermeye devam ediyor.

çıkmaz hayvanlarının daha sağlıklı bir ortamda hayatlarını sürdüreceklerini tamlayan Ser Ertuğrul Çetin; pursaklar haber ‘‘Hariçda hayatını idame ettiremeyecek, bakıma muhtaç durumda olan çıkmaz hayvanlarını gözetimimiz altında sara yaşamlarını çitnakta sürdürmeleri sağlanacaktır.

ve 9. maddelerinde belirtilen şahsi veri işleme şartları pursaklar haber ve yalnızçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Located next to ANKAmall shopping center, this 5-yıldız hotel offers spacious rooms with pursaklar gundem interactive pursaklar TV.

CHP’nin Pursaklar uray reis beyı adayı ilçemizin maruf isimlerinden Halil TUNCAY başüstüne. Halil Tuncay’ı daha yakından teşhisman dâhilin kendi genel ağ sitesinde arazi düz biyografi yazkaloriı sizlerle paylaşıyoruz.

Haberlerin detaylarını küfretmek isterseniz haber saksılıklarına tıklayabilir, daha yıprak gelişmeleri sahne olmak isterseniz ise sayfanın altında konum alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.

Report this wiki page